48. päivä - vanha elämä ja uusi elämä. Oman elämän Eat, Pray, Love!

Erosta selviäminen ei ole pelkästään vanhan elämän käsittelyä ja eron hyväksymistä vaan iso osa siitä on myös uuden elämän juurruttamista. 

Joinakin päivinä uusi elämä tuntuu hyvälle ja innostavalle mutta joinakin päivinä se on ahdistavaa, rasittavaa ja todella väsyttävää. Viimeinen viikko on ollut väsyttävä - et tiedä miksi mutta tiedät olevasti väsynyt. Puhelin tekisi mieli laittaa kiinni, hautautua jonnekkin piiloon ja olla vaan. Ja toisaalta ärsyttää muut ihmiset mutta he eivät ole mitään väärää tehneet.

Olen mietinyt, mitä haluan uuteen elämään ja toisaalta miettinyt, mitä haluan seuraavalta parisuhteelta vaikka sen aika on vielä jossain tulevaisuudessa. Jos korona ei olisi päällä niin varmasti ottaisin mallia elokuvasta Eat, Pray, Love ja lähtisin etsimään itseäni mutta nyt se ei ole mahdollista. Jonain päivänä ehkä! 

 

Tähän asti olen tässä vaiheessa päässyt: 


Aika

Otan uuteen elämään mukaan aikaa - aikaa olla itseni kanssa tälläisenä kun olen. Olen meidän suhteessa ollut niin huolissani sinusta ja meidän suhteesta, että nyt haluan aikaa itselle. Jos joku ei siihen halua osallistua tai jollekkin tämä on ongelma niin sille en voi mitään. 


Hyvä olo

Otan uuteen elämään mukaan hyvää oloa - tämä varmasti tulee osittain ajasta itseni kanssa mutta myös liikunnasta ja nautinnoista. Ruokaa, juomaa, liikuntaa ja joogaa kaikkea sopivassa määrin. Opetella olemaan tyytyväinen ja onnellinen. 


Hyviä ja mukavia ihmisiä

Otan uuteen elämääni mukaan hyviä ihmisiä - olisi varmasti pitänyt tehdä tämä jo vuosia sitten. Ainoastaan sellaisia ihmisiä jotka voivat hyväksyä minut sellaisena kun ole. Ilman esittämistä tai naamioita. 


Photo by Jill Wellington from Pexels


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

50 . päivä - Taas jätetty!

1.päivä – haluan koiran!