1.päivä – haluan koiran!


Kun toinen jättää ja ei itketä – olenko tunteeton? Tuleeko kyyneleet jossain vaiheessa? Koko eilisen päivän ja tämän päivän on ollut oksettava olo ja syöminen tuntuu tuskaiselle. Nälkä on mutta en vaan saa syötyä kunnolla. Välillä kylmät väreet kulkee koko kehon läpi.

Kirjoitin jääkaapinoveen lappuja itselleni. Joka kerta kun menen jääkaapille niin näen viestit jossa yksi kehoittaa itkemään kun siltä tuntuu, toinen lappu kertoo, että ajan kanssa mennään tästäkin yli, kolmas lappu kehoittaa miettimään itseään ja sitä, mitä itse haluaa. Viimeinen ja tärkein lappu kertoo sen, että ei kannata haikailla sellaisen ihmisen perään joka ei sinua halua.

Heräsin tänään aamulla lyhyiden yöunien jälkeen – kun lähdit kahden aikaan yöllä niin menin nukkumaan mutta nukuin pienissä pätkissä ja näin omituisia unia. Ensimmäinen asia joka mielessä oli aamulla, että nyt voin hankkia koiran. Itsekin teki mieli nauraa koska kuka miettii suhteen päättymisen jälkeen ensimmäiseksi koiran hankintaa.

Seuraavaksi aamulla tein selväksi, että tämän viikon annan surulle, annan sen kyynelille ja sille että saan olla mitä olen. Mutta ensi viikosta lähtien palaan töihin, palaan opintojen pariin ja kasaan elämäni.

Tätä kirjoittaessa tulee kyyneleet, enkä tiedä miksi. Pettymystä ehkä, ikävää se ei ole. Eroa edelsi paripäivää sellaisia tunteita ja aikoja, että niitä en jää kaipaamaan.

Kun eilen illalla ero tuli niin pyysin, että jäät siihen asti jotta saan kaikki mahdolliset kysymykset kyseltyä. Halusin tehdä sen itselleni ja säästää itseäni spekuloinnilta. Se auttoi, sanat ei satuttanut vaan helpotti koska tämän jälkeen tiesin eron oleva oikea päätös.

Nyt parisuhteen päätyttyä näen miten vinksallaan se on ollut, miten olen tuntenut oloni huonoksi koska paljon vitsejä tekemisistäni, muista naisista, naisten olemisesta ja siitä, että jokainen keskustelun aloitukseni tuotti ”jäähyn” jonka määräsit ja seksiä oli vaan silloin kuin sinä, sitä halusit tai annoit luvan jäähyn jälkeen. Outoa – todella outoa.

Ansaitsen ja tarvitsen parempaa – nyt kaiken tämän jälkeen on uskallusta sanoa se.

Menen illalla aikaisin nukkumaan – nälkäisenä mutta nukahdan ja nukun! Nukun kuin lapsi jolta voimat on loppu tämän päivän ajalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

8. päivä – Tinder! En ole valmis! Anteeksi miehet!

Rauha