10. päivä – tyttöjen shoppailua. Perinteistä terapiaa!

Herään melko iloisena. Syke aika rauhallinen. Onpahan taas kummallista. Mitä tästä päivästä tulee?

 

Olemme aamulla vaihtaneet eiliseen viestiini liittyen muutamia viestejä. Sinä sanot, että vettä virtaa joessa ja golf sujuu. Ihmettelen taas että miksi joku noin sanoisi mutta sun kanssa on tottunut vaikka mihin. Minä kysyn, että milloin pelaat pahinta kilpailijaasi vastaan ja vastaat, että ensi tiistaina.

 

 

Töissä on hiljaista mikä lisää kaikkea tätä tuskaa ja miettimistä. Olisipa kiire! Tainnut jo sanoa niin. Lähdemme kuitenkin Anun kanssa jo ennen lounasta Marimekon outlet myymälään. Parasta shoppailua. Ajamme Herttoniemeen ja syömme. Saan sinulta viestin joka koskee, että teillä on YT:t laitettu päälle. Eivät kuitenkaan koske sinua. Pienen hetken mietin, että miksi laitat sellaisen viestin minulle. Vastaan ja jatkan shoppailua.

 

Miten nämä päivät menee näin hitaasti! Tuntuu jo todella julmalle ja kidutukselle.

 

Olen iloinen ja menen kotiin. Väsyttää mutta olen iloinen. Iloinen kaikesta. Lähden illalla juoksemaan jotta saan endorfiinit liikkeelle ja olo on voittamaton. Tästä mennään yli, kaikki on ihanaa ja parasta. Näin on hyvä.

 

Onpa hyvä fiilis mennä nukkumaan kunnon hikoilun jälkeen. Tykkään näistä illoista! Ihan parasta päästä hyvillä mielin pötköttämään. Rakasta tätä!

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

50 . päivä - Taas jätetty!

1.päivä – haluan koiran!