36. päivä - paras sijoitus jonka voit tehdä on hankkia hyvä tunne- ja kehovyöhyketerapeutti!

Kävin eilen taas kerran vyöhyketerapiassa ja siitä tullutkin ehdottomasti tämän tragedian pelastus. Olen aikaisemminkin käynyt hoidattamassa milloin mistäkin syystä - taitaa tulla 5 vuotta täyteen! Korostan tässä, että hankikaa hyvä. Ei kannata metodia syyttää siitä, jos ei ole hyvä tekijä.

Puhuimme paljon siitä, että miten minun toimintamallini ja omat kokemukseni siirtyivät suhteeseen. Miten ne vaikuttivat ja miten omat reagoiminen oli näistä malleista kiinni. Olemme siirtyneet näissä tapaamisissa hillittömästä itkemisestä, toisen analysointiin ja nyt oman elämän analysointiin. Joka kerta kun palaan vyöhyketerapiasta niin tunnen itseni taas hiukan ehjemmäksi. Tosin tiedän, että seuraavana päivänä joudun nenäliinat kaivamaan esille ja itkemään. Joka kerta sama malli. Mutta siihenhän se perustuu! Nyt itketään ja mennään eteenpäin.

Suosittelen tutustumaan artikkeliin On tärkeää itse, kun se on tarpeen.

Kannattaa nimenomaan tustusta artikkelista löytyviin lähteisiin suoraan!

Valitettavasti tähän ei ole käsikirjoitusta vaikka itse olen sellaisen perään itkenyt! Olisipa joku joka osaisi korjata minut - valitettavasti se on tehtävä itse. Jos nyt pitäisi antaa ohje millä selviää niin....

1. Itke
2. Raivoa/ huuda jos tarpeen
3. Naura
4. Puhu ja tarpeen mukaan lääkärille (tämä ei ole kisa "kuka pärjää parhaiten erosta") ja jos lääkäri on mäntti niin sitten uusi lääkäri!
5. Ole ystävien/ perheen seurassa mutta saa myös eristäytyä. Kunhan muistaa, ettei jää sänkyyn!
6. Yritä syödä terveellisesti mutta hae se hemmetin pizza tai suklaalevy jos siltä tuntuu!
7. Tee niin kuin itsellesi on parasta  - aina ei kannata kuunnella ystäviä vaan keksiä se miten itse haluat tästä mennä yli. Ei ole oikeaa  ja väärää tapaa vaikka moni niin uskottelee.

Lääkäri sanoi, kuunneltuaa minun tarinan että tämä voi olla parasta mitä on tapahtunut tänä vuonna. Ehkä - en vaan ollut sitä valmis kuulemaan joten annetaan armoa myös ulopuolisille. He eivät voi tietää, mitä meidän juuri eronneiden päässä tapahtuu. Se on sekamelska mutta ajan kanssa.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

1.päivä – haluan koiran!

8. päivä – Tinder! En ole valmis! Anteeksi miehet!