38. päivä - uudistuminen, lupaukset itselle ja asioiden siivoaminen pois

Hyvä päivä olla töissä ja aamulla kun kävin töihin huomasin nauttivani töihin tulemisesta. Olen tietysti aikaisemminkin nauttinut mutta ehkä nyt asiat vaan tuntuvat voimakkaammilta. Ne pienetkin onnen hetket.

Vielä oli eilinen ja sen tuomat pienet helpotuksen hetket mielessä.

Eilen siivoilin asioita pois kotona jotka muistuttivat sinusta. Poistin golfmailat pois, palapelin (joka oli ollut tekemättä jo pitkään) pois ja jääkaapista heitin asioita pois. Uskon tämänkin kuuluvan tähän "tautiin" ja sen tuovan jonkin verran luonnollista luopumista. Hankin myös uuden peiton itselleni ja lakanat. Kai näissä lakanoissa on jotain todella symbolista koska ne oli vaan pakko saada. Oli pakko saada uusi iso peitto ja lakanat siihen.

Eilen myös lähettelin siskoni kanssa whatsapp viestejä jotka aina ovat olleet päiväni pelastus. Järjen ääni toiselta puolelta maailmaa - aina yhtä rehellisiä ja voimaannuttavia. Siskollani oli äärimmäisen hyvä näkökulma siihen, että miten löytää ilo takaisin elämään. Hänelle pohdin, että en ole enää 100% surullinen mutta ilo puuttuu. Hän ehdotti, että aloittaisin olemalla muille hyvä, ystävällinen ja auttamalla muita. Siitähän se ilo tulee!


" Oma lupaukseni itselleni on: Aijon siivota vanhaa pois ja ottaa uutta ja hyvää tilalle. Ja mikä parasta niin valita sen hyvän jonka päästän elämääni."



Kärsimättömänä ihmisenä tilanne on sinäänsä hyvinkin sietämätön koska hauaisin olla normaali heti! Yritän korjata jotain itsessäni nyt heti! Mutta kaikki tapahtuu ajallaan ja kaikelle on oma aikansa.


"Toinen lupaus itselleni on: En aijo asioita estää tapahtumasta mutta en myöskään aijo kiirehtiä niitä. Aijon olla oma itseni, kaikessa rehellisyydessä"


Meillä ei koskaan ollut laulua joten tässä voisi olla meidän laulu! Kertoo tarinan johon me kaaduttiin.




"You're not my homeland anymore so what am I defending now"



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

8. päivä – Tinder! En ole valmis! Anteeksi miehet!

Rauha