46. päivä - Mitä mulle kuuluu?

 Asioiden käsittely - kaikki pöydälle! 

 

Eron ja sen käsittelyn tohinassa kannattaa muistaa, että käsittelee samalla myös vanhoja asioita. Asioita jotka tapahtuivat ennen suhdetta tai sen aikana.

Huomaan tänään olevani vihainen ja ärtynyt myös muista asioista - en ole varsinaisesti vihainen sinulle vaan olen vihainen asioista joita en ole käsitellyt aikaisemmin. Olen ollut aikaisemmin "kiltti tyttö" tai kaveri joka aina ottaa kritiikin tai sanomiset vastaan ja hyväksyy ne. Ongelmana on se, että nyt en enää siihen pysty. Suhteemme aikana rupesin tätä työstämään mutta nyt eromme myötä se vaan kasvaa ja kasvaa.

Ihan kun maailman kaikkeus ei olisi parempaa ajankohtaa keksinyt - on tässä nyt vähän muutenkin kiire. Miksi kaikki nyt? Ehkä sen takia, että teen oman elämäni tilinpäätöstä. 

Joudun siis kysymään, että kenelle olen vihainen? Sinulle? Itselleni? Ystävilleni? En tiedä - ehkä kaikille tai sitten en kenellekkään. 


Paras, parempi, työt

 

Jos jotain hyvää haluaa etsiä erosta (ja nyt tartumme jokaiseen onnen, tyytyväisyyden hippuseen) niin ensimmäisenä tulee mieleen, että töissä ihmiset ovat erilaisia. Olemme iloisia, välittömiä ja hauskoja töissä. Joka päivä kiitän tästä ihanasta porukasta joka tekee arkipäivistä iloisia 💜 Kukaan muu ei ole muuttunut kuin minä. Minä taisin olla stressaantunut, pelokas, ärtynyt ja en ehkä niin oma itseni. Ja tämä kaikki on heijastunut töihin - työpaikalle josta pidän ja joka on aina ollut tärkeä. 

Totuin kuuntelemaan sitä, mitä olin ja mitä tein. Tarkoitukseni ei ole syyttää sinua tästä vaan tehdä itselleni huomioita siitä, että oliko ero hyvä asia kuitenkin. Vaikka en sitä halunnut vaan sain sen.


Viikonloppujen tuska

 

Viikonloput on vaikeita koska tekisi mieli tehdä asioita, haluaisi mennä ja puuhata mutta toisaalta ei jaksa tai halua. Kuulostaa omituiselle mutta välillä ei tiedä, mitä haluaa vai haluaako mitään. Jos muut ei pysy kärryillä niin miten hitossa tässä itse pysyisi! 

Mutta onko pakko tehdä jotain? Ihmiset kyselee, että mitä teit ja silloin kun olimme suhteessa niin toki aina jotain keksi mutta nyt? On eri asia sanoa, että käytiin kävelemässä ja kokkailtiin yhdessä mutta nyt pitäisi sanoa, että kävelin ja kokkailin. Ei ihan yhtä "mediaseksikästä" vai mitä mieltä olette? 

Hyvin todennäköisesti tämä on vaan oma ajatukseni ja tähän vaan pitää totutella. Tänään katson telkkaria ja kokkailen...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

8. päivä – Tinder! En ole valmis! Anteeksi miehet!

Rauha