50 . päivä - Taas jätetty!

Olen huomioinut kaveripiirissäni aikaisemmin, että asioista puhuvat jäävät jossain vaiheessa yksin. Olen jopa kuullut ystäväni sanovan, että toisen ystävän tulisi päästä katkeruudestaan irti ja kuinka vaikeaa on enää kuunnella hänen juttujaan. 

Itselläni on koetuksella luottaminen muihin ihmisiin. Siskoni ei lähettänytkään whatsapp viestiä kun oli luvannut joten ajatellin tehneeni jotain väärin. Hulluako? No kyllä. Ihminen joka ei koskaan ole aikaisemmin tälläisiä pohtinut joutuu nyt tilanteeseen, että luulen olevani syypää kaikkeen. 

Joudun joka kerta kohtaamaan tunteeni siitä, että tulenko taas jätetyksi äkkinäisesti. Se ei ole hauskaa ja kannattaa muistaa, että tälläinen tilanne on rationaalisesti ajateltuna ihan selviö mutta kenenkään mantrat ja leikkimiset toisen tunteilla ei ole sellaista mitä nyt kaipaisin. 

Olen välillä oikein vihainen, että eikö ihmiset ymmärrä miltä tuntuu! Pitääkö tästäkin sanoa! Helvetti eikö aikuiset ihmiset osaa olla aikuisia! Mutta kuka nyt on jättämässä minut? Ei kukaan! Mutta siltä se tuntuu koska ajatukset ja kroppa sanoo, että taas se tapahtuu. Ihan varmasti. 

Olkaa ihmiset ymmärtäväisiä koska ette voi tietää, että onko toisella huono kokemus alla jätetyksi tulemisesta. Ehkä tämä ihminen ei ole osannut taistella tunnetta vastaan. Ehkä hän ei tiedosta sitä.

Itse aijon taistella ja taistella kovaa. Kukaan mulkku joka päätti ghostata parisuhteesta ei tosiaankaan tuhoa uskoa muihin ihmisiin. Piste.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

1.päivä – haluan koiran!