Liisa ihmemaassa ja kaninkolo!

Edellisessä postauksessa sanoin, että pakko tehdä tästä aiheesta oma postaus joten tässä mennään. Elämä on pääsääntöisesti oikein mukavaa ja sitä voisi kuvitella, että uusien ihmisten tapaaminen on mukavaa. Ja sehän on! Itse ainakin pidän siitä oikein paljon. 


MUTTA


Treffeillä käyminen ei onnistu! Ei vaan onnistu ja nyt monia ajattelee, että ei pidä onnistuakkaan vielä. Noh, käytän sanaa "treffailu" aika laajasti uusien ihmisten tapaamisesta. En tarkoita sillä ainoastaan uuden parisuhteen hakemista. 

Ennen kuin aloitan kirjoittamisen kunnolla niin sanottakoon vielä sellainen asia, että nämä miehet ovat syyttömiä ja vaikka itsellä on ärsytys niin heidän tekemiset ei ole automaattisesti väärin - nyt ero huumassa vaan ärsyttää niin hitosti!

 

Nyt siihen mutta kohtaan! Huomastin, että ärsyynnyn ihan liian helposti miesten viesteistä. Miksi? Mikä siinä on, että ihmiset alkavat käyttäytymään oudosti kun kyse on treffailusta. Miettikää nyt! Businespalaveri tai muu tapaaminen työelämässä niin jutellaan kuule vaikka mistä ja ihan neutraalisti mutta kun mennään treffeille niin melkein alussa jo menee oudoksi. Pitää puhua existä ja siitä mitä haluaa tai ei halua....plaa plaa plaa. Voisin kirjoittaa kirjan aiheesta miksi existä EI TARVITSE puhua ekoilla treffeillä. Eikö voisi vain fiilistellä, että miten viihtyy toisen kanssa vai onko oikeasti teidän mielestä exillä niin suuri vaikutus? Jos on niin laitampa seuraavan treffikumppanin suoraan lukemaan tätä blogia 😂 Eipähän ainakaan jää kiinni siitä sitten. 

Sain eräältä mieheltä viestin "moikka" ja tämän jälkeen kysytään suoraan, että "haluatko lapsia?" Sanoin suoraan, että hiukkasen epämiellyttävä olo puhua täysin tuntemattoman ihmisen kanssa lapsien hankinnasta. Yritin myös kysyä, että aloitaako samalla tyylillä esim. baarissa keskustelun naisen kanssa mutta siihen en saanut vastausta. 

Mikä niissä exissä kiinnostaa? Itseäni ei siis kiinnosta vähääkään - none. En ole kenenkään edellisen kanssa jutellut tuossa määrin existä. Nyt kerron miksi:

 

1. Kuinka helppo on tuomita toinen? 

Mies kertoo exästään jotain ja saatat miettiä, että onpa omituinen nainen ollut tai sitten mietit, että omituinen mies. Onko kumpikaan tilanne hyvä? EI. Uskokaa. Ei ole. Miettikää oma exänne puhumassa naiselle treffeillä sinusta. Outoa?

2.   Tuntemattomien kanssa puhuminen

Kannattaa muistaa, että kaksi ihmistä kahvilla voi olla toisilleen hyvinkin tuntemattomia joten en ainakaan itse halua puhua exästäni tai muista hiukan arkaluontoisimmista asioita tuntemattoman kanssa. En vain halua. 

3. Eikö ole muita aiheita?

Onkohan nämä peruskysymykset jotenkin opetettu ihmisille? Siis ihan kun maailmassa ei olisi muita puheenaiheita 😀 Mutta hyvät ihmiset kun toiseen tutustuu niin onko sillä väliä mitä musiikkia toinen kuuntelee? Siis oikeasti. Jos kumpikin pitää metallista niin hyvä jos ei niin hyvä.

Mä varmaan jatkan joku päivä tästä aiheesta koska tunnen olevani outolintu treffimaailmassa ja tilanne muistuttaa Liisa Ihmemaassa fiilistä. Tipuin 2kk sitten kaninkoloon ja nyt juon teetä omituisien otuksien kanssa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pään sisällä käytyjä keskusteluita - viha ystäväni ja samalla viholliseni

50 . päivä - Taas jätetty!

1.päivä – haluan koiran!